Sklonost ka kriminalu i horoskopski znaci

Na osnovu statistike FBI-a pred nama je detaljan uvid u sklonosti ka vršenju kriminalnih dela i psihopatskim tendencijama u odnosu na horoskopski znak.

Ovan

Ključno kod pripadnika ovog vaterenog znaka jeste da poseduju najviše oružja. Osim upotrebne vrednosti, oni se oružju dive. Ako zalutaju u kriminal, velika je verovatnoća da će raditi za druge kao plaćene ubice ili u blažoj verziji kao uterivači dugova. Dakle, drugi će plaćati njihove usluge. Ovan je prilično sirov znak, pa se često može sresti kao vođa različitih pobuna jer će se nametati kao vođa. Njega će, dakle zainteresovati ne mnogo sofisticiran kriminal. Takođe, ovan može biti izuzetno opasan ukoliko mu se kaže da nešto radi kako ne treba.

Bik

Tvrdoglav, posesivni, besni i veoma temperamentni bik je drugi najopasniji znak na listi sklonosti prema kriminalnim aktivnostima. Smatra se izuzetno rizičnim znakom. Bika će najpre privući mutni poslovi koji donose veliku količinu novca, a najverovatnije se radi ili o pranju novca ili pak o krađi luksuznih predmeta, jer bik, kao znak hedonizma, nikad ne puca na sitno. Karakteristika je da uglavnom rade sami i nikad se ne hvale svojim ’’delima’’. I, to ih čini prilično uspešnim u ovom ’’poslu’’. Ipak, ako se desi da budu uhvaćeni, lako će priznati svoju krivicu.

Blizanci

Prema statistici FBI-ja, blizanci su na samom dnu liste po broju uhapšenih. Blizančev stil nije pištolj, pretnje i sila, ne! Blizanac je klasičan slatkorečivi prevarant. Pun je praznih obećanja i priča šarenih laža. Blizanac, ako i kad ga uhvate će učiniti sve da spase svoju kožu što znači da će odati i svaoju majku ako jeste ili ako nije uključena u njegov kriminal! Poznato je da blizanci ne uzimaju nikoga i ništa za ozbiljno pa ima smisla što spadaju u najmanje opasne znakove zodijaka.

Rak 

Najopasniji znak zodijaka! Ovo je jedini znak kome u trenutku psihičke rastrojenosti ’’pada roletna’’ Rakovi su jedini znak koji će šefa ubiti zbog otkaza na primer. Njihovi zločini su motivisani strašću i slepim ludilom, željom za osvetom. Mogu biti upleteni u otmice ali najčešće su to ubistva iz strasti. Interesantno je da i kad su uhvaćeni, hladnokrvno smatraju da je njihova žrtva zaslužila to što joj se desilo i ne osećaju nikakvu empatiju.

Lav

Ukoliko se upuste u kriminal, lavovi će detaljno proučiti i isplanirati svaki korak kako bi osigurali siguran uspeh. Lav krivična dela najčešće vrši sa ciljem privlačenja pažnje na sebe. On ne čini sitna krivična dela, već isključivo dela za ogromnu korist i slavu. Ili hladnokrvno ubistvo koje će biti na naslovnoj strani ili ubistva uopšte neće biti. Njihov zlobni temperament ih može naterati da izvrše zločin samo zbog slave.

Devica 

Posle ovnova, device su znak koji ima posebno razvijenu strast i naviku da nose pištolj kao vernog pratioca u kriminalnim radnjama. Kao pripadnici zemljanog znaka skloni su prevarama finsnijske prirode. Mada, među devicama je takođe i veliki broj provalnika ali i hakera. Devica će mirno, tiho, strpljivo i temeljno isplanirati zločin tako da neće biti gotovo nikakvih dokaza. Ipak, devica će najlakše biti uhvaćena ma koliko dobro da isplanira svoj ’’poduhvat’’. I, sve će odmah priznati!

Vaga

Vaga koristi svoj šarm. One su istinski ljubitelji korupcije i prevara na višim nivoima. Vrlo lako manipulišu ljudima i vole da nameštaju igrice razno razne. Naravno, vagama je uža specijalnost privredni kriminal. Kako imaju svuda veze, vage se često vrlo lako izvlače. Opasne su, koristoljubive, sposobne, prepredene! Ništa krv i sila, već samo prevara!

Škorpija

Potrebno je vreme da pokrenete njihovu tamnu stranu, ali ukoliko do toga dođe, aktivirali ste nezaustavljivo zlo. Oni su serijske ubice i psihopate najteže kategorije. Škorpioni nemaju milost. Najčešće zanimanje u kriminalnom svetu im je: plaćeni ubica. Ipak, često čine i zločine motivisane čistom ljubomorom! Po statistikama se vezuju za sadistička ubistva.

Strelac

Ovo je pripadnik znaka koji najčešće ide na robiju. On je treći najopasniji znak zodijaka. Strelac se bavi prevarama i pljačkama jer je jako vešt, strelčevi imaju vešte pokrete. Idealni su džeparoši na primer. Takođe, šansa da strelac svoju žrtvu povredi je praktično nepostojeća jer strelac se zaista upušta u kriminal samo iz materijalne koristi ili čak potrebe!

Jarac

Ovaj znak je sklon najvišim oblicima kriminala- organizovanom kriminalu. Kako su i inače vrlo ambiciozni, i u kriminalu jarčevi pucaju vrlo visoko. Interesuje ih novac, dakle finansijski kriminal, umeju da organizuju ljude oko sebe i da ih koriste vrlo vešto i uspešno za prljave poslove.

Vodolija

Vodolije su tek na 11. mestu po broju uhapšenih. Vrlo je verovatno da će vodolija ako i uđe u kriminal da bude haker, na primer ili čak može da postane vođa nekakve sekte jer tako može manipulacijom masama da izvlači novac. Vodolije zanima moć nad drugima, u tome uživaju a mogu biti i vrlo osvetoljubive pa i to može biti jedan od motiva za neku njihovu kriminalnu radnju.

Ribe

Pripadnici ovog znake se povezuju, gotovo uvek, sa drogom ili švercom bilo koje vrste. Plivaju u oba smera i nepouzdani su. Zločini nekih riba mogu biti i gotovo smešni jer su bizarni u svojoj osnovi. Zadnje što ribi treba to je da završi u zatvoru jer se tamo povezuje sa drugim kriminalcima tako da zatvor kod njih pravi velike od sitnih kriminalaca! Takođe, zbog svojih sklonosti ka različitim oblicima opijata, često su umešane u poslove vezane za drogu (dilovanje, uzgoj ili švercovanje)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *