Oblikujte telo bez teretane

Lipoliza predstavlja alternativu hirurškoj liposukciji i  jednu od najsavremenijih metoda za lečenje gojaznosti i celulita. To je neinvazivna metoda kojom se bez hirurške intervencije razlažu i odstranjuju masti iz potkožnog tkiva. Specifična  frekvencija talasa, mast prvo pretvara u iz triglicerida u monogliceride, zatim u masne kiseline i glicerol. Bezmasne kiseline se transportuju do jetre gde se razlažu i izbacuju iz organizma, dok se glicerol koji je rastvorljiv u vodi koristi kao izvor energije.

Lipoliza je bezbolan, neinvazivan, izuzetno efikasan i bezbedan proces. U toku tretmana pacijenti gube od 4 do 8 santimetara u obimu tretiranog dela tela. Prednost ove metode je lokalizovano dejstvo, mogućnost lokalne primene na mestima gde se stvara potkožno masno tkivo koje je izuzetno teško ukloniti, kao što su ruke, struk, bokovi, butine. Lokalizovano i selektivno dejstvo omogućava smanjivanje obima tamo gde je najpotrebnije i na taj način preoblikuje telo na brz, bezbedan i bezbolan način za veoma kratko vreme.

Lipoliza je metod oblikovanja tela, ne lečenja gojaznosti. Namenjena je osobama koje nemaju problem sa preteranom gojaznošću, već nisu zadovoljne svojim izgledom usled masnih naslaga na delovima tela koje se teško skidaju, namenjena je problikovanju tela.

Tretman traje od 30 do 60 minuta u zavisnosti od svakog pacijenta ponaosob, ne izaziva iritaciju kože. U početku tretmana radi se venska i limfna stimulacija tretiranog mesta kako bi se povećala prokrvljenost, što dalje pospešuje eliminaciju masti koje se rastvaraju u toku tretmana. Tretmani se izvode pod nadzorom lekara, ne izazivaju neželjene reakcije.

Lipoliza se ne preporučuje u trudnoći i kod pacijenata sa pejsmejkerom.

Tretmani se rade jednom nedeljno kako bi organizam imao dovoljno vremena da eliminiše masti iz međućelijskog prostora u koji dospevaju prilikom tretmana.

Obično se preporučuje pet tretmana u seriji, a po potrebi može se i produžiti ako postoji dalja potreba za skidanjem masnih naslaga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *