Da li je on vaša srodna duša?

Ljubav na prvi pogled zapravo postoji. Prema psiholozima koji se bave odnosima među ljudima, ako vi i partner imate redovan kontakt jedno s drugim, možete znati da li ste srodne duše za prvih 6 meseci od upoznavanja, a često i mnogo ranije. Eksperti za ljubav kažu da ovih 9 znakova govore da ste pronašli srodnu dušu i ljubav za ceo život.

1. Sve vam ide lako

Često čujemo da ljubav boli i da parovi moraju da se svađaju kako bi osatli u ljubavi. Iako ljubav nije uvek laka, trebalo bi da osećate da živite svoj najbolji mogući život sa partnerom. On zna sve o vama i želi da blistate. Ne igra igrice i ne takmiči se u vezi. Stvari jednostavno idu kako treba i bez mnogo truda.

2. Iskreni ste od početka

Veze su izgrađene na jakim temeljima. Ne možete imati plodno partnerstvo sa nekim koga redovno hvatate u laži. Kada ste iskreni, pokazujete duboko poštovanje jedno prema drugom.

3. Vaše sumnje su nestale

Možda ste se sa drugim partnerima osećali nesigurno i bezvredno. U ovoj vezi ste sigurni i puni entuzijazma. Možete biti uvereni da će se partner prema vama ophoditi onako kako zaslužujete. Svi unosimo teret iz prošlih veza u novu. Vi i vaš partner se morate osećati prijatno kada razgovarate o ljubavnim neuspesima u prošlosti, naučiti da izbegnete te greške zajedno i da rastete kao tim.

4. Nikada niste više voleli sebe

Vaše samopoštovanje nikada ne bi trebalo da zavisi od partnera, ali može da pomogne da se osetite izuzetno zahvaljujući njihovoj ljubavi. Oni obožavaju vaše telo i um i nemoguće im je da vam ne priznaju koliko ste inteligentni i lepi.

5. Oboje želite da budete zajedno

Oboje ćete se žrtvovati kako biste provodili više vremena zajedno. Možda će vaš partner uvek planirati ručak sa vama na pauzi ili ćete vi promeniti svoj raspored kako biste bili zajedno. Oboje dajete onoliko koliko i dobijate kako biste se osećali željeno.

6. Niste zatvoreni

Lako je otpisati ljubav nakon nekoliko užasnih iskustava, ali ako ulazite u vezu sa očekivanjem da neće uspeti, samo se pripremate za slomljeno srce. Ako ste oboje otvoreni za ljubav i ne postavljate nikakve zidove od početka, to je zaista divan znak za vašu budućnost.

7. Vi ste prijatelj jedno drugom

Vaš ljubavnik takođe mora biti i vaš najbolji prijatelj. Ako ćete provesti ostatak života sa nekim, ta osoba mora da zna da vas nasmeje, uteši kada plačete i pusti da se izduvate kada ste pod stresom. Vi i vaš partner ne smete osećati da je bilo koja tema zabranjena.

8. Oboje planirate unapred

Ako planirate odmor mesecima unapred i pričate o deci u budućnosti, vaša veza ima čvrst temelj. Kada zamišljate budućnost za nekoliko godina i u njoj vidite i vašeg partnera, to je prava ljubav. Vi ste već razgovarali o svojim težnjama i imate slične ciljeve. Na istom ste putu i ne postoji niko čiju biste ruku radije držali dok koračate.

9. Pazi na vas

Vaš partner vidi vaše vrline i uvek pokušava da izvuče najbolje od vas. On prepoznaje i oblasti u kojima možete napredovati i pomaže vam da se razvijete najbolje što možete. Učiniće sve da budete najbolja moguća verzija sebe.

Izvor: www.fokuzz.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *