Loše strane muških pripadnika horoskopa u vezi

Ovan

Pripadnici ovog znaka vrlo su eksplozivni zbog sulude ljubomore. S Ovnom vas u ljubavi očekuje dosta problema. Oni vole da traže razlog za svađu i tamo gde ga nema, najčešće svojom posesivnošću i impulsivnim scenama pred drugima. Pravi su majstori u pasivnoj agresiji, pa ako im nešto nije po volji, očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način to natrljati na nos.

Bik

Ovaj znak muči partnerku ignorisanjem. Kao i kod Ovna, Bikove u ljubavi najčešće ometa ljubomora. Mučiti partnera mogu i glumeći kako je sve u redu. Na kraju svake rasprave, svađa će završiti ako priznate Biku da je u pravu, jer je on uvek najpametniji.

Blizanci

Nikada nisu zadovoljni. Prevrtljivi pripadnici ovog znaka u odnosu su najviše usredsređeni na sebe, a s druge strane očekuju da se stalno trudite oko njih. Namerno iniciraju ljubomoru, uvrede im nisu nepoznanica.

Rak

Vrlo lako se uvrede. Najgora stvar kod Rakova je što ih pogađa skoro sve što kažete. Opsednuti su mišljenjem okoline, a u ljutnji postaju bezosećajni. Dugo morate da ih molite za oproštaj.

Lav

Pripadnici ovog znaka nanjušiće slabosti svog partnera i svaki put kad se osete ugroženo, prebacuju krivicu da bi ispali bolji. Postaju užasno naporni ako im se ne poklanja onoliko pažnje koliko smatraju da zaslužuju.

Devica

Očekivanjima Device nemoguće je udovoljiti. Uvek su spremne na kritiku, a najgori su prema ljubavnim partnerima. Kako su i u ljubavi perfekcionisti, sve mora biti onako kako su oni zamislili, a ako nije, biće lošeg raspoloženja. Često su posesivni.

Vaga

S njima čovek teško može da zna na čemu je, jer zbog sitnice mogu da promene stav i raspoloženje. Imaju pravila kako njihova odabranica mora da se ponašati, pa čak i oblači. Smatraju da žena treba da ih sluša u svemu, pa zato zauzimaju stav pametnjakovića.

Škorpija

Nisu postojani u ljubavi, skloni su flertu, ali i aferama. Sposobni su da manipulišu kako bi došli do cilja. Ukoliko im stanete na žulj, napašće vaše samopouzdanje. Ako ih osramotite pred društvom, teško će vam to oprostiti.

Strelac

Iako će se zakleti na večnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka stalno će gledati šta njima odgovara i kako će situaciju okrenuti u svoju korist. Ako pogrešite, očekujte da će vam pametovati, ali ni slučajno ne pokušavajte isto u obrnutoj situaciji, jer će Strelac to doživeti kao najdublju uvredu.

Jarac

Jarčevi imaju velika očekivanja u vezi, a to će joj u svakom trenutku davati do znanja. Mogu da misle jedno, govore nešto sasvim drugo, a rade treće. U stanju su da kriju osećanja i insistiraju na tome da problem nikada nije u njima.

Vodolija

On ne zna šta znači biti predan partner. Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih niko ne oseća voljeno. Obožavaju da se inate.

Ribe

Strahove kriju optužbama. Svesni su svoje nesebičnosti u ljubavi, zbog čega je prisutan strah da im nećete uzvratiti istom merom. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga.

Izvor:zena.blic.rs

Slike: sad-dzen.ru

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *