Iskoristite jutro

Posebno se pobrinite za početak svog dana i njegov ostatak će se uglavnom pobrinuti sam za sebe. Ovladajte svojim jutrom. Uzdignite svoj život.

https://flitinc.com/wp-content/uploads/2018/11/morningcoffee.jpg

„Ustajanje u pet ujutru je zaista majka svih rutina. Pridruživanje klubu ranoranilaca jeste način ponašanja koji poboljšava svaki drugi vid ljudskog ponašanja. Ovakav režim je krajnji pokretač vašeg pretvaranja u nepobedivi uzor ostvarivanja mogućnosti. Način na koji započinjete svoj dan zaista određuje količinu vaše fokusiranosti, energije, uzbuđenja i izuzetnosti koju unostite u njega. Svako rano jutro je stranica u priči kja postaje vaše zaveštanje. Svako novo svitanje je nova šansa da oslobodite briljijantnost i snagu i zaigrate u prvoj ligi legendarnih rezultata. Vi imate takvu moć u sebi i ona se najviše otkriva sa prvim zracima sunca u svitanje. Molim vas da ne dopustite minulim bolovima i sadašnjim frustracijama da umanje vašu slavu, potisnu vašu nepobedivost i uguše neograničenog korisnika mogućnosti koji se skriva u najuzvišenijem delu vašeg bića. U svetu koji nastoji da vas zadrži na dnu, vi se razvijte i uzdignite. U doba koje želi da ostanete u marku, iskoračite na svetlost. U vremenu koje hipnotiše kako biste zaboravili svoje darove, povratite svoju genijalnost. Naš svet to zahteva od svakog od nas. Da budemo prvaci u svom umeću, ratnici našeg razvoja i čuvari bezuslovne ljubavi – prema celom ljudskom rodu.
Vaš posao kao junaka svog života, kao kreativnog pregaoca posvećenog promeni kulture i kao građanina planete Zemlje jeste da pronađete ovu dimenziju u sebi. A kada to uradite, da provedete ostatak života povezani s njom.“

„Budni u pet“, Robin Šarma

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *