Uticaj Jupitera u Strelcu na vaš podznak

Podznak Ovan

Ovnovima će ovo biti izuzetno dobar period u kojem će se otvoriti mnoge mogućnosti, posebno kada su u pitanju daleka putovanja ili mogućnost odlaska u inostranstvo radi rada ili učenja. Optimizam i vera će vas krasiti, a posebno povoljan period za one koji se bave prevodilaštvom, izdavaštvom, publikacijom, reklamom, koji su studenti ili uče.

Podznak Bik

Povoljan period za velika novčana ulaganja, započinjanje privatnog biznisa, investiranja, podizanje kredita, vraćanje dugova, dobici kroz prodaje nekretnina ili kroz nasljedstva. Brojne ljubavne afere, koje mogu biti rizične, zato budite na oprezu.

Podznak Blizanci

Mogućnost razvoda onima koji žive u braku koji nije stabilan. Preispitivanje bračnog odnosa i pitanja – jesam li zadovoljan s bračnim partnerom? Je li to osoba sa kojom želim i dalje deliti život? Mogućnost upoznavanja druge osobe nekome od partnera, beg i spas od bračne monotonije kroz dodatna zadovoljstva. Oni koji nisu u braku, a nalaze se u dugoj vezi, ovo je dobra prilika da se ozakoni veza i kruniše brakom, dok će slobodni imati mogućnost upoznavanja potencijalnog bračnog partnera. Širenje kruga prijatelja, upoznavanje interesantnih osoba kroz različite društvene aktivnosti. Rešavanje sudskih sporova. Dobar period za planiranje drugog deteta ili sreća kroz drugo dete.

Podznak Rak

Rakovima će akcent biti na polju zdravlja. Širenje hroničnih bolesti i rešavanje postojećih zdravstvenih problema. Mogućnost proširenja posla, onima koji isto planiraju i bavljenje svakodnevnim životnim i poslovnim prilikama. Mogućnost promene posla, posebno onima koji su nezadovoljni trenutnom poslovnom situacijom.

Podznak Lav

Promene u ljubavnom životu, značajna iskustva na polju partnerstva, upoznavanje interesantne osobe s kojom biste mogli ostvariti lepu vezu ili planirati brak. Završetak monotonih veza i nestabilnih ljubavnih odnosa. Sreća kroz decu ili sportske aktivnosti. Oni koji planiraju potomstvo, ovo je idealna prilika za isto.

Podznak Devica

Promena mesta stanovanja, širenje i preuređivanje porodičnog doma, kupovina ili izdavanje nekretnina, rast onima koji se bave porodičnim poslom ili poslom od kuće. Rešavanje nesuglasica unutar familije, promene raspoloženja, preispitivanje emocija, sreća kroz ženske osobe kao i kroz posao u okviru nekog partnerstva.

Podznak Vaga

Idealan period za učenja, edukativnu nadogradnju, putovanja. Svi koji planiraju završetak studija, rad na doktoratu ili upisivanje nekog kursa, obuke, bilo kojeg vida edukacije, ovo je pravo vreme. Tranzitni Jupiter kroz natalno treće polje, često donosi i sreću kroz saobraćaj (polaganje vozačkog ispita, kupovina novog automobila ili mobilnog telefona), kao i širenje posla trgovcima. Mentalno rasterećenje i pozitivna iskustva kroz putovanja.

Podznak Škorpija

Tranzit Jupitera povoljno će uticati na vaše finansije pa je ovo dobar period za podizanje kredita, nove investicije, planiranje privatnog biznisa ili napredak onima koji se bave poslom vezanim za finansije. Nezaposleni bi mogli dobiti priliku za posao, a oni koji su u radnom odnosu mogućnost promene položaja ili dodatni posao, samim tim dodatni izvor prihoda.

Podznak Strelac

Vreme uživanja, pozitivnih promjena, društvenih aktivnosti i izlaska iz pasivnog stanja ili povučenosti. Period kada mnoge stvari valja započeti, jer će iste imati priliku trajati ukoliko se dovoljno založite da ostvarite zacrtano. Energije vam neće faliti, a ni volje, te će mnoge stvari zavisiti isključivo od vas, jer će prilika biti. Pazite da ne preterate u uživanjima i da ovaj tranzit ne donese koji kilogram viška. Moguća trudnoća i brak.

Podznak Jarac

Vama dolazi period završetka jednog životnog ciklusa, da biste započeli novi, srećniji i plodonosniji ciklus, puni energije i životne snage. Ovo je period kada ćete iz svog života ukloniti sve ono što vam ne donosi nikakvu korist i što vas usporava. Završićete mnoge odnose, zatvoriti mnoga vrata, suočiti se s vlastitim strahovima i blokadama, preispitivati svoje želje i ciljeve, da biste preporođeni ušli u novi ciklus. Nećete biti mnogo društveno aktivni, odgovarat će vam da provodite vrijeme sami sa sobom. Ovo je idealno vreme za spiritualne aktivnosti, ali i za istraživanje dalekih zemalja.

Podznak Vodolija

Vama Jupiter zahvta polje sreće pa očekujte dobro raspoloženje, dobre prilike, značajne životne promene, sreću, blagostanje i optimizam. Konačno ćete uvideti da život ima i onu pozitivnu stranu i da ne morate vi baš sve večno čekati. Pružiće vam se mogućnost i za veće novčane prilive, radost kroz prijatelje (upoznavanje novih ljudi, udaje, ženidbe i prinove kod prijatelja) i značajne kontakte koji vam mogu koristiti u budućnosti.

Podznak Ribe

Poboljšanje poslovnih prilika, napredak u karijeri, mogućnost promene položaja, mogućnost započinjanja dodatnog posla, uvažavanje i pomoć od strane autoriteta i nadređenih. Ipak, ovo nije vreme kada se preporučuju značajne promjene niti donošenje značajnih životnih odluka.

Izvor: Jovanka Blagojević – astroportal.in

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *